0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

BY DÖME Team Feeder Master Carp Pro 390 MH

BY DÖME, Team Feeder Master Carp Pro 390  MH
A termék ára "NEVIS2024" kuponkóddal min.:

Márka

BY DÖME

Cikkszám

1844-390

Jótálás

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 25 210 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Elérhető
Vásároljon még 210 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

Termék paraméterek

Típus:
Feeder
Hossz:
390 cm
Dobósúly:
30-90 g
Részek:
3+3
Akció:
Medium-Heavy
Anyag:
IMT-10 Power Carbon
Gyűrűk száma:
14 db
Gyűrűk típusa:
KW Low Rider SIC
Orsótartó:
Csavaros
Nyél:
Osztott EVA
Nyéltag átmérője:
14 mm
Tömeg:
285 g
Szállítási hossz:
137 cm

Részletes termék leírás

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden Döme Gábor nevével fémjelzett feederbot megújul és 2017-től még szélesebb kínálatban lesznek kaphatók. Végre megérkezett a TEAM FEEDER Master Carp botok helyébe lépő By Döme TEAM FEEDER Master Carp Pro botcsalád is. Röviden bemutatjuk, hogy a folyamatos technikai fejlesztésnek köszönhetően milyen változásokon esett át az új széria.

Az első és leglényegesebb különbség a régi és az új botcsalád között, hogy az előd IMT-8 Power Carbon anyaga helyett, az új botcsalád IMT-10 Power Carbon alapanyag felhasználásával készül. A jobb minőségű alapanyagnak köszönhetően karcsúbbak, könnyebbek, egy kicsit lágyabbak, de még jobban terhelhetők lettek a botok. Biztosan állíthatjuk, hogy rendeltetésszerű használat közben ezek a botok törhetetlenek! A tökéletesre hangolt karakterisztikának köszönhetően, kisebb lendítőerővel, könnyebben, pontosabban dobhatjuk végszerelékünket a kívánt távolságba és a megakasztott hal kifogása pedig még nagyobb élményt jelent, miközben attól sem kell félni, hogy fárasztás közben (ha kicsi horoggal, vékony előkével horgászunk) esetleg elveszítjük azt.

A botcsalád minden tagja igényes kivitelű, modern EVA bevonattal ellátott osztott nyelet kapott. Természetesen kényesen ügyeltek a tervezés során arra, hogy minden bottípusnál ez optimális hosszúságú legyen. Az egyedi leírókban ezek hosszát megtalálja. A kecsesebb nyélhez vékonyabb, finomabb orsótartó is dukál, így ezt egy erősebb, csavaros változatra cserélték, amit az erőskezű horgászok sem tudnak túlszorítani, vagy megroppantani.

Nagyon látványos a bottesten végigfutó új gyűrűsor is. A botcsalád minden tagján egy távdobást segítő, új típusú, extrém keménységű KW Low Rider SIC gyűrűsor található, aminek mérete és elhelyezése is precíz tervezés eredménye. Az átlagos botokon a gyűrűk a bottestre merőlegesen, azaz 90 fokos szöget bezárva helyezkednek el. E botoknál jól látható, hogy a gyűrűk a bottest felé előre dőlnek, a dőlésszög 24 fok, a gyűrű és a bottest által bezárt szög így már „csak” 66 fok. Ráadásul a gyűrűk távolabb kerültek a blanktól, így csökkent a súrlódás és kisebb a gyűrűkből kisurranó zsinór holtjátéka is, aminek eredménye a nagyobb, pontosabb dobások, azonos lendítőerő mellett! Fontos különbség mutatkozik a botok spiccgyűrűinél is, melyek a korábbival ellentétben duplán megtámasztott, erősített szerkezetűek lettek.

Minden feederbothoz 3 különböző erősségű spicc jár. A legerősebb a piros (heavy), a közepesen erős a zöld (medium), míg a sárga végű (light) a leglágyabb spicc. Továbbá a régi fix karika helyett, egy le- és felhajtható horogbeakasztó fül került a bottestre, amely praktikusabb, mint a régi. Ez csak egy apróság, de ez is jelzi, hogy a bot minden apró részletére ügyeltek.

A Master Carp Pro botcsalád 3,3; 3,6; 3,9 és 4,2 méteres változatokban kerül forgalomba, tökéletes megoldást kínálva minden helyzetre, válassza ki az Ön horgászmódszeréhez legmegfelelőbbet, és élvezze a feederbotos horgászat minden percét!

Áruhitel konstrukciók

THM 24,98% hitel