0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

Ingyenes
házhoz szállítás

15 000 Ft
rendelési érték felett!
15 000 rendelési érték alatt:
1390 Ft-tól

Ingyenes kiszállítás
GLS csomagpontra

10 000 Ft
rendelési érték felett!
10 000 rendelési érték alatt:

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?
A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:
Milyen csomag vehető át Pick Pack Ponton?
Mennyi idő mire a csomag átvehető?
Csomag átvétele Pick Pack Ponton
Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
Milyen előnyökkel jár az átvétel Pick Pack Ponton?
Hogyan kérhetem az átvételt Pick Pack Ponton?
Tekintse meg a Pick Pack Pont videóját
Boltkereső alkalmazás
Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?javascript:nicTemp();

 
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 240 városában megtalálható több, mint 700 Pick Pack Pontban, ahol Ön a webáruházunkban megrendelt csomagját személyesen átveheti. A Pick Pack Pont-ok olyan  és  hírlapüzletek, ,  töltőállomások,  sportfelszerelés és ruházati, valamint  élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, Avanti, AVIA töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti
A csomag az értesítést követő 7+7 (a vevő külön kérésre) napon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.
Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a Boltkereső alkalmazás segítségével tudhat meg.
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.
 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: 

  
 

Megrendelés összege

Díjszabás

1000 Ft - 15000 Ft
990 Ft
15000 Ft felett
Ingyenes
 
 
 
 

Milyen csomag vehető át Pick Pack Ponton?javascript:nicTemp();

 
Figyelem! Pick Pack Pontra csak az alábbi kritériumoknak megfelelő csomagokat tudjuk feladni. Ha ezek valamelyikének nem felel meg a rendelt termék, csak a futárral történő kiszállítás vagy  személyes átvétel lehetséges.
 
  • Max. csomagméret: 60x60x60 cm, max. 100 cm hossz
  • Max. csomagtömeg: 20 kg
  • Csomag biztosítás csak 100.000 Ft + Áfa / csomag értékig van. Ezen érték felett csak saját felelősségre válassza a Pick Pack Pontra való kiszállítást.

Mennyi idő mire a csomag átvehető?

A megrendelt termékeket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

 
Csomag átvétele Pick Pack Ponton
 
Figyelem! A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09.-től, az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is.
Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérnek a Pick Pack Ponton.
Cégnévre szóló rendelés esetén céges dokumentum bemutatása is szükséges lehet az átvételkor.
Az átvevő személyazonosságának igazolása és az átvétel jogcímének megadása kötelező eljárás a Pick Pack Pontokon, ami miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe.
A minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
Kérjük, hogy a csomag épségét, tartalmát az átvételt követően még az átadó jelenlétében ellenőrizze le! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye az átadó jelenlétében kerül rögzítésre.
 
 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?javascript:nicTemp();

Abban az esetben, 

  • ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, 
  • vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, és a futárra várni
  • vagy nem rendelheti munkahelyére a csomagot 
  • vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, 
akkor mindenképpen válassza a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget a Pick Pack Pontok egyikén.
 

Milyen előnyökkel jár az átvétel Pick Pack Ponton?javascript:nicTemp();

javascript:nicTemp();
  • Ugyanolyan egyszerű és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés,
  • A készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is
  • csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. 
(Az adott Pick Pack Pont nyitvatartási idejéről, rendelkezésre álló fizetési módokról az oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Hogyan kérhetem az átvételt Pick Pack Ponton?1

A Pick Pack Pont kiválasztása megrendeléskor történik, a 2. lépésben az "Átvétel módja" fül alatt. Ön kiválasztja az "Átvétel Pick Pack Ponton" opciót, majd kiválaszthatja a Megyék, Városok, Pick Pack Pontok listájából vagy a térképes kereső segítségével az Önnek megfelelőt. 
 

Tekintse meg a Pick Pack Pont videóját

 
Boltkereső alkalmazás:

javascript:nicTemp();

lap tetejére