0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

KAMASAKI SUPER BRAID 0.20 100

KAMASAKI, SUPER BRAID 0.20 100
A termék ára "ENERGO2024" kuponkóddal min.:

Márka

KAMASAKI

Cikkszám

30905020

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 48 215 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 13 215 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 23 215 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

1-5 MUNKANAP

Termék paraméterek

Típus:
Fonott
Átmérő:
0.20 mm
Szakítószilárdság:
16.4 kg
Szín:
Zöld
Ellenállás:
UV, Kopás
Kiszerelés:
100 m

Részletes termék leírás

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.
Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.
A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.
Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.
Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.
Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat. 100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.