0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

KAMASAKI SUPER BOILIE COMBO 360

-22%
Akciós!
KAMASAKI, SUPER BOILIE COMBO 360
A termék ára "ENERGO2024" kuponkóddal min.:

Márka

KAMASAKI

Cikkszám

12045112

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 3 345 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Elérhető
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

1-5 MUNKANAP

Termék paraméterek

Típus:
Pontyozó
Bot:
2x Super Carp 360 3.5

Részletes termék leírás

A Kamasaki Super Carp szett összeállításakor fő szempont volt, hogy egy kezdő bojlis horgász minden igényt kielégítő alapfelszereléshez jusson a csomag megvásárlásakor. Arra törekedtünk, hogy az egyes elemek harmonizáljanak egymással és minél több fajta szerelék összeállítható legyen belőle, növelve a halfogás esélyét, bármilyen vízről is legyen szó. A szett alapja a Kamasaki Super Carp 3,5 lbs bot, mely kellően gerinces a távoli dobásokhoz, de elég rugalmas ahhoz, hogy fárasztás során minimális eséllyel veszítsünk halat róla. A távdobásokat az osztott duplon nyél is segíti, mely kellemes és stabil fogást biztosít. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsoron keresztül könnyedén szalad ki a zsinór.

A szett következő eleme a bothoz tökéletesen passzoló, 2 csapágyas, nyeletőfékkel ellátott Kamasaki Super Runner orsó. A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Az orsók dobjait tökéletesen fel lehet tölteni az 1000 méteres kiszerelésű Kamasaki XXL zsinórral. Erős, de mégis rugalmas zsinór, ami igen kopásálló és jól tűri a csomózást. Nem lenne teljes a szett igazi elektromos kapásjelző és rod pod nélkül, így a 2 db Carp Hunter Digital Starfish jelző és a fém Basic botállvány segítségével biztonságban várhatjuk és észlelhetjük a kapásokat. A kapásjelzők helyes működéséhez elő kell feszítenünk a zsinórunkat, amiről jelen esetben egy merev karos Kamasaki Eco Swinger gondoskodik. A megfelelő végszerelék elkészítéséhez mellékeltünk bojlis ólmot, szabadonfutó szereléket, egy csomag kötött bojlis előkét és egy tíz fakkos szerelékes dobozt, megannyi hasznos aprócikkel feltöltve. Csalinak ezúttal a népszerű 250 g-os Benzár Turbo bojlit választottuk. A hal biztonságos partra juttatásáról sem feledkeztünk meg, így mellékeltünk egy óriás fejű Carp Hunter bojlis merítőt, kétrészes nyéllel, a könnyű szállíthatóság jegyében. Így egy igényes és az alapvető bojlis igényeket kielégítő szettet kapunk, mellyel öröm a horgászat és a halfogás.

Áruhitel konstrukciók

THM 24,98% hitel