0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

Ingyenes
házhoz szállítás

15 000 Ft
rendelési érték felett!
15 000 rendelési érték alatt:
1490 Ft-tól

Ingyenes kiszállítás
Pick Pack Pontra

10 000 Ft
rendelési érték felett!
10 000 rendelési érték alatt:
-51%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, Start profi method szett

GOLDFISHING Start profi method szett

/ Webáruház /
Raktáron
Azonnal
12
 
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
38 970 Ft
18 990 Ft
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Termék paraméterek

Típus:
Feeder
Részek:
4
Bot:
Nevis Syncro 360 MH
Orsó:
Nevis Gotama Feeder 4000
Zsinór:
Nevis F-Line Feeder 0.22 150
Kiegészítő:
BM Rapid Method szett 40

Részletes termék leírás

NEVIS SYNCRO FEEDER 360 MH

Speciális a magyar vizekre kifejlesztett feeder bot. A bottest úgy lett megtervezve, hogy ne legyen gond akár több mázsa halat is kifárasztani egy nap. Progresszív akciója hamar felőrli a halak erejét ezért gyerekjáték a fárasztás vele. A LIGHT-SIC gyűrűk megvédik a zsinórt a kopástól. Méretük úgy lett kiválasztva hogy a maximális dobótávolságot ki tudjuk hozni a botból.

  • Hossz(m): 3,6
  • Dobósúly:
  • 50-100 g
  • Anyaga: IM-6 karbon
  • Gűrű típusa: sic
  • Tagok száma: 3+3
  • Parafa nyél

NEVIS GOTAMA FEEDER 4000

A nyeletőfékes feeder orsók egyre elterjedtebbek, hiszen egyre többen horgásznak két féder bottal, amikor elengedhetetlen a nyeletőfék használata. A method stílusú önakasztós horgászatnál is egyértelműen előnyösebb ha bekapcsolt nyeletőfékkel horgászunk. Az új Nevis nyeletőfékrendszer még egyenletesebb zsinóradagolást és biztonságosabb működést nyújt.

NEVIS F-LINE FEEDER 0.22 300

Céltudatos feeder horgászoknak fejlesztettük az F-line sorozatot. A merülő képességét sűrűségének növelésével jelentősen javítottuk. Nyúlása optimálisan lett beállítva. Nem túl magas ezért a megakasztott hallal kontaktusban tudunk maradni, és jól tudjuk irányítani. Nedves csomótűrése kiemelkedően jó. Szilikon bevonatú co-polymerből készül, ezért jól tűri a fokozott igénybevételt. 

BENZAR MIX RAPID METHOD SZETT 40

Benzár Rapid Method szett

Komplett, előkötött method végszerelék, melyet egy forgókapocs segítségével tudunk rögzíteni főzsinórunkhoz vagy dobóelőkénkhez és már kezdődhet is a peca!

Profi aprócikkek, megbízható kötések jellemzik a Rapid Method Szettben található szerelékeket, hiszen azok teszthorgászaink útmutatásai szerint készülnek.

A kosár strapabíró, három bordával rendelkező modell, amely kellően jól tartja a beléje töltött etetőanyagot, ugyanakkor lehetővé teszi annak gyors bontását is.

A fonott Benzár előkére kötött 10-es méretű Excalibur horog szakállas, kifejezetten erős típus, mellyel a nagyobb testű pontyok vagy amurok megfogása is lehetséges!

A két végszerelék teljesen egyforma, melyek kosaraihoz tökéletesen használható a szettben található szilikon töltőszerszám. Ennek segítségével a method kosár megtöltése gyerekjáték!

A szett tartalmaz továbbá egy doboz nagyon fogós Benzár Bicolor csalit, úgyhogy az eredményes halfogáshoz már csak egy megfelelő etetőanyagra van szükség!

A szett elérhető 2-2 db 40, 50 és 60 grammos kosárral, így tulajdonképpen bármelyik feeder bothoz megtaláljuk közöttük a megfelelő súlyút.