0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

Ingyenes
házhoz szállítás

15 000 Ft
rendelési érték felett!
15 000 rendelési érték alatt:
1490 Ft-tól

Ingyenes kiszállítás
Pick Pack Pontra

10 000 Ft
rendelési érték felett!
10 000 rendelési érték alatt:

CARP EXPERT CARP EXPERT DOBÓKESZTYŰ

/ Webáruház /
Külső raktáron
1-2 munkanap
12
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
2 190 Ft
Törzsvásárlói kedvezménnyel min.: 2 080 Ft

Termék paraméterek

Típus:
Dobókesztyű
Méret:
One size
Kialakítás:
Kétujjas
Anyag:
Neopren
Szín:
Fekete-Piros
Kiszerelés:
1 db/cs

Részletes termék leírás

Carp Expert dobókesztyű

A Carp Expert márka a pontyhorgászat minden területét lefedve kínál kiváló termékeket, az adott szituációkhoz kellő mértékben.

Az igazán távoli, akár nagyhalas dobós peca előnyeit már rengeteg horgász felismerte, mivel egy jó haltartó hely, egy törés vagy egy gyorsan változó mederviszonyulat temérdek halat tartogathat, akár a kapitálisabb példányokat is. Ezen helyeket, ha dobós pecával akarja a horgász elérni, akkor vékonyabb főzsinórra és akár extra erős, de szintén kis átmérőjű dobóelőtétre van szükség.

A nagy dobásokhoz, nagy erő kifejtése is szükséges, ami biztos fogást igényel, de itt jön képbe a vékóny zsinórók veszélye, amik bizony egy rossz fogás vagy elengedés következtében kellemetlenül el tudják vágni a horgász ujját, sebet okozva, akár meghíúsítva a további horgászatot. Ennek kiküszöbölésére nyújt tökéletes variánst a CXP neoprén dobókesztyűje, mely egy pillanat alatt felvehető és tökéletes védelmet biztosít a mutatóujjnak.

Praktikus kiegészítő, bojlis és feeder horgászoknak is kötelező darab, ha a kiszemelt halak 100 méter feletti dobásokkal érhetőek el.