0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

BENZAR MIX METHOD PELLET 2 - EPER-FISH

BENZAR MIX, METHOD PELLET  2 - EPER-FISH
A termék ára "ENERGO2024" kuponkóddal min.:

Márka

BENZAR MIX

Cikkszám

98061025

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 48 820 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 13 820 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 23 820 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

1-5 MUNKANAP

Termék paraméterek

Típus:
Pellet
Ízesítés:
Eper-Hal
Méret:
2 mm
Oldódás:
Lassú
Szín:
Narancs
Kiszerelés:
800 g

Részletes termék leírás

A Seria Method etetőanyagok mellett egy teljesen új, nagyon magas minőségű pelletcsaláddal is piacra léptünk, ami nem más, mint a Benzár Method Pellet. Ezek, a 2 mm-es mikropelletek kimondottan a töltögetős kosarakhoz lettek kifejlesztve, hiszen méretük és 800 grammos, simítózáras kiszerelésük is a méltán népszerű method technikához lett igazítva. Összesen 11 különböző, igazán változatos ízben kapható a termék, melyek között a halas és az édes ízek kedvelői is megtalálhatják a nekik legszimpatikusabb típust. Mindegyik íz, bár eltérő mennyiségben, de tartalmaz hallisztet, ami különösen az édes, gyümölcsös variánsoknál jelent pikantériát.

A pelletek előkészítése gyerekjáték, hiszen mindössze egy kézi permetezőre van hozzá szükségünk. Folyamatos permetezés, kevergetés és pihentetés mellett maximum 20 percen belül tökéletes állagúra hozhatjuk őket. Ha mindent megfelelően csinálunk, akkor egy jól tapadó, de könnyen szétmorzsolható, ezáltal a kosárból gyorsan kioldódó pelletmixet kapunk. A klasszikus method kosár mellett természetesen bordásba is tölthetőek, sőt, a Seria Method etetőanyagokkal kombinálva ezeket, rendkívül tartalmas keverékeket kaphatunk. Az aromákat gyorsan felszívják, így érdemes turbózni őket a Bait Booster, Liquid vagy Steam folyadékokkal.

TIPP: a nyári időszakban az egyik legjobban bevált keveréke feeder csapatunknak a következő: egy zacskó Seria Method Black Halibut etetőanyag és egy zacskó Black Halibut Method Pellet, melyhez 3 ujjnyi Chili&Krill Bait Booster és 2 ujjnyi Chili&Krill Bait Steam aroma kerül a "permetezés" előtt.